070-6518966 info@ekinterior.com

Det här är jag

Erfarenheten får du på köpet

Det här är jag

Jag heter Eva Karlberg, finns i Skellefteå, Västerbotten, har hela Sverige som arbetsfält och har jobbat med olika miljöer i nästan 40 år. Efter alla dessa år så brinner jag fortfarande för att skapa vackra funktionella miljöer. Jag jobbar med möbler, gardiner, inredning i offentliga och privata företag samt även privata hem.
Mina uppdrag har varit varierande, allt kontor, skolor, hotell, bibliotek, verkstäder, korridorer, trappor, uppehållsrum och matsalar. Det har också inneburit att jag har varit en problemlösare där en funktion måste fungera vilket kanske har krävt en speciallösning.
Det kan vara allt från snickerier till specialdetaljer. Här har jag en stor, bred, mångårig erfarenhet och inte minst ett brett kontaktnät. Under årens lopp så har jag funnits med i en mängd olika roller. Ibland har jag varit projektledare, ibland beställare, inredare eller kordinator som hållit ihop helheten. Här på hemsidan finns ett urval av miljöer som jag varit med om att skapa.

Välkommen att kontakta mig!

Erfarenhet och nytänkande

Hur får man en funktionell och trivsam miljö? Det finns många saker att ta hänsyn till. Funktion, miljö, hållbarhet, ergonomi, belysning, färg och form till krav från myndigheter. Det krävs erfarenhet och nytänkande för att få bra resultat.

Projektledare /Kordinator

Spindeln i nätet, samordnaren och – hela mitt kontaktnät av leverantörer, konstnärer, ingenjörer, inredare och designers som jag kan rekommendera.