070-6518966 info@ekinterior.com

En fungerande miljö

Bra design är naturlig

DESIGN

Design, inredning och färgsättning – Allt ingår för att skapa en helhet och en fungerande miljö för människor. En bra designad miljö som fungerar ska du egentligen inte se. Du trivs och finns i den miljön utan att fundera så mycket på varför.
Den bara finns där. Det är det jag kan hjälpa dig med – en design som fungerar. Interiör, atmosfär, inredning – kärt barn har många namn och det ryms mycket i de olika begreppen. För mig har funktion varit ett viktigt inslag i de miljöer jag försöker att skapa. I funktionen ingår färg, form och ergonomi. I funktionen ingår även problemlösningar och där har jag ett brett kontaktnät med pålitliga hantverkare och snickerier som verkligen gör skillnad.
Jag har lång erfarenhet av hur beställarens önskemål och funktionella krav ska kunna lösas och kan ge dig förslag som kan lösa allt från helhetsfunktion till något speciellt.

Du som beställare

Du kanske vill ha en ny miljö eller en förändring. En miljö ska inte bara vara harmonisk.  Den ska fungera också. Möbler måste vara funktionella och till det kommer krav på brandsäkerhet och andra krav från våra myndigheter.

Design

En bra designad miljö som fungerar ska du egentligen inte se. Du trivs och finns i den miljön utan att fundera så mycket på varför.